herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Media albums (foto's en YouTube films)

Kies een seizoen:

 ? 
Previewfoto
Kampioenengala gemeente Beverwijk
De gemeente Beverwijk is trots op haar sportkampioenen en huldigt om die reden jaarlijks de kampioenen op een feestelijk kampioensgala. Onze overwinning op het Nederlands kampioenschap Clubs leverde ons als Hsv Kennemerland een uitnodiging op. We stonden er wat sceptisch tegenover maar achteraf gezien was het in één woord fantastisch.
Alle kampioenen kregen een mooie huldiging, veel applaus en waardering en kregen de kans iets over hun prestatie te vertellen. Bij ons team werd dat6 met verve gedaan door onze dame, Mandy Schouws. Zij haalde de teamprestatie aan en zette ons als team maar zeker ook de hengelsport op een heel positieve wijze op de voorgrond. Iedere kampioen kreeg een prachtige bos bloemen, een mooi bord namens de gemeente Beverwijk en een bioscoopbon voor twee persoenen namens de sportraad uit Beverwijk. Tussen alle ceremonies door werden we uitermate goed verzorgd, de complimenten hiervoor. De schermsport gaf tussendoor een mooie presentatie.
We kijken met veel plezier terug op deze avond waarin alle sportkampioenen van de gemeente Beverwijk in het zonnetje werden gezet.

Geplaatst door Nico Schouws op 08-02-2020


Previewfoto
Geplaatst door Nico Schouws op 05-11-2018


Previewfoto
Groepsfoto
Geplaatst door Nico Schouws op 02-10-2018


Previewfoto
Op 16 febr. 2014 ter afsluiting van de winter competitie was er nog een koppel wedstrijd. Een klein overzicht van waar we viste (Noord Holland Kanaal voorbij Spijkerboor) en mijn vismaat tijdens die wedstrijd hier even geplaatst
Geplaatst door André van Pel op 17-02-2014Reacties Nico zegt: Mooi Andre, ruime stekken goed zichtbaar. Leuk die foto;s je kan ze ook zenden naar de website, dan ... Lees meer


Previewfoto
Met dank aan jeugdcommissielid van Hsv 't Snoekje, Rinus Jagt voor deze mooie foto's van elke deelnemer aan de zesde wedstrijd van de wintercompetitie.
Geplaatst door Nico Schouws op 18-02-2013