herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Info- en inschrijfplaats voor wedstrijden georganiseerd door de wedstrijdcommissie Zoet van Hsv Kennemerland.


Club: geen

Teamies: 32

RSS Feed  Add to Google   ? 
Welkomstfoto

Fun


20 nov.   Is deze site duideli...

Hsv Kennemerland zegt (10-08-2016, 21:53):
> Nu ik vandaag thuis ben gek... lees meer...
Hsv Kennemerland zegt (30-12-2015, 15:36):
> Op 20 december 2015 is Ce... lees meer...

Prikbord             


09-07-2020 22:10

LET OP We zijn nog steeds gehouden aan Corona maatregelen ondanks dat het lijkt dat veel weer mag. Laten we ons daaraan houden, o.a. ga niet met meedere bij elkaar buurten, verlaat na weging het parcours en ga niet meelopen, kom niet te vroeg etc. De wedstrijdcommissie is verantwoordelijk en constateert dat vissers er steeds soepeler mee omgaan, doe dat aub niet zodat we kunnen blijven vissen ! Wie weet versoeplt het in september maar nu gelden de regels nog, dus let erop !!! De wedstrijdcommissie.

03-06-2020 16:52

De wedstrijden zijn vanaf zondag weer gestart onder strikte Corona Voorwaarden. Wij willen vragen aan deelnemers die niet meedoen om ook niet te komen supporten of langs te komen. Vanaf 1 september kan het wellicht weer, nu werden we er afgelopen zondag onaangenaam door verrast.

02-06-2020 21:26

Aarzel niet langer en vis mee met de zomerwedstrijden van Hsv Kennemerland !! Hengelsportvereniging Kennemerland organiseert alsnog ook dit jaar weer een zomerwedstrijden bestaande uit tien wedstrijden. Bent u de dure inschrijfgelden zat, wilt u toch uw wedstrijden vissen op een hoog niveau, gezellig en sportief denk er dan eens aan mee te doen aan onze zomercompetitie. De zomercompetitie start half juni en duurt tot eind oktober. De competitie bestaat uit een serie van tien wedstrijden waarvan er 3 mogen afvallen. Er zijn zeven wedstrijden waarin alles wordt vrijgelaten en drie wedstrijden verplicht met de dobber. De wedstrijden duren 4 uur. Er wordt gevist in een A- en B- Klasse. De A-klasse zit in het midden van het parcours, de B-klasse aan de buitenzijde.. De wedstrijden vinden plaats op de zondagmorgen. Er wordt gevist op gewicht. De kosten bedragen € 15,--. (En lidmaatschap Hsv Kennemerland, al lid van een andere vereniging dan is er een aangepast contributie tarief.) Het voordeel van het vissen van een zomerwedstrijden bij een vereniging:  Een goed begin van de zondag, even lekker vissen,  S’ morgens vissen, s’ middags tijd voor het gezin,  Geen hoge inschrijfkosten,  Maximum aantal deelnemers is 30 (Vol = Vol)  Gezelligheid staat hoog in het vaandel,  Door mee te doen, blijf je scherp vissen,  Inspraak in de wateren, wij trachten wateren te zoeken waar het prettig vissen is en hopelijk goed wordt gevangen,  Elke wedstrijd prijzen voor de 1e en een na laatste van ieder vak,  Eindklassement, waardebonnen voor de 1e t/m 3e plaats van elke klasse. Voor de wedstrijd gelden de Corona spelregels, dat wil zeggen ieder rijdt zelf naar de visstek, waar je vanaf 18.15 uur kan starten met opbouwen, loting is op de ochtend voor de wedstrijd. Je stek verkrijg je via de app. Hier wordt ook alle ander van nut zijnde info gedeeld. De avond voorafgaande aan de wedstrijd wordt het wedstrijdwater bekend gemaakt op teamwebs, zodat vissers precies weten naar welk viswater ze moeten rijden. Reglement ontvangt u bij aanvang van de competitie. De data van de wedstrijden zijn : 1e Zondagmorgen 14 juni 2020 2e Zondagmorgen 28 juni 2020 3e Zondagmorgen 12 juli 2020 4e Zondagmorgen 26 juli 2020 5e Zondagmorgen 16 augustus 2020 6e Zondagmorgen 30 augustus 2020 7e Zondagmorgen 13 september 2020 8e Zondagmorgen 27 september 2020 9e Zondagmorgen 11 oktober 2020 10e Zomercompetitie 25 oktober 2020 Lijkt het wel wat om bij Hsv Kennemerland mee te vissen, schroom niet om ons te mailen voor meer info hsvkennemerland@hotmail.com. De eerste wedstrijd van de zomerwedstrijden is op zondag 14 juni 2020. Wil je meedoen mail en kijk gelijk eens op teamwebs, http://hsvkennemerland1.teamwebs.nl/index.php?class=Teamweb&id=8150 Van harte welkom, vriendelijke groet, Wedstrijdcommissie Zoet Hsv Kennemerland

21-05-2020 19:14

We zijn actief als commissie om te bezien of we kunnen wedstrijdvissen. Indien we alle regels moeten volgen is tijdige opgave vooraf een noodzaak. Voor de zomer draaien we proef op 1e pinksterdag en voor zomeravond hopen we dit of 27 mei of 3 juni te kunnen opstarten. Verzamelen vanaf verzamelplek is niet toegestaan, dus ieder dient zelf naar het water te rijden. Voor elke competitie en/of losse wedstrijd wordt een appgroep aangemaakt waar enkel de deelnemers in zitten. Loting vindt via deze app groep plaats. Neem alle regels in acht zoals nu zijn gepubliceerd. Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld via teamwebs wordt hij/zij toegevoegd aan de app-groep voor dat evenement. Aanmeldingen verlopen of via teamwebs danwel aanmelding per sms of telefoon bij Nico. Maar onze voorkeur gaat uit om het via teamwebs te doen. Lotnummer is tijdig zichtbaar op de app. Blijf ten alle tijde in je vak, houdt je aan alle regels dan komt het goed. op dit moment zijn we afwachting van de gemeente voor groen licht en dan gaan we het voorzichtig proberen. Wedstrijdcommissie Hsv Kennemrland.

21-02-2020 13:21

Vergeet niet teamwebs te vullen voor komend seizoen. Kleine moeite en voor de wedstrijdcommissie van groot belang. Alvast bedankt.