herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Info- en inschrijfplaats voor wedstrijden georganiseerd door de wedstrijdcommissie Zoet van Hsv Kennemerland.


Club: geen

Teamies: 32

RSS Feed  Add to Google   ? 
Welkomstfoto

Fun


20 nov.   Is deze site duideli...

Hsv Kennemerland zegt (10-08-2016, 21:53):
> Nu ik vandaag thuis ben gek... lees meer...
Hsv Kennemerland zegt (30-12-2015, 15:36):
> Op 20 december 2015 is Ce... lees meer...

Prikbord             


30-06-2018 16:56

Beste wedstrijdvissers, Graag invullen of je komt of juist niet, dat maakt het uitzetten voor ons beter in te schatten. Alvast bedankt, vergeet ook niet in te vullen voor morgen !

29-05-2018 21:41

Siem Hoope wie kent hem niet, wedstrijdvisser in hart en nieren, topvent met veel humor. Ik vond onderstaand stukje vanavond op de site van matchfishing, ik kan het zelf niet beter verwoorden. Zelf zet ik al jaar in jaar uit het parcours uit voor de avondwedstrijden van Hsv Kennemerland samen met Siem. Dit jaar helaas niet meer, gelukkig heeft Willem van Tol de honneurs gelijk waargenomen en aangeboden dit te blijven doen. Maar tjonge, jonge wat mis ik Siem, de eerste wedstrijd waren mijn gedachten meer in Uitgeest bij Siem dan bij het vissen. Ik raad ieder aan het stukje van Hans van Strien te lezen. Vanuit Hsv Kennemerland blijven we Siem steunen waar we kunnen. Wilt u Siem en zijn familie een hart onder riem steken of gewoon even een kaartje, aarzel niet Fam. Hoope, Bergvenstraat 3, 1911 TL Uitgeest.

08-05-2018 18:56

De wedstrijdcommissie organiseert de wedstrijden van Hsv Kennemerland en opgeven daarvoor kan via teamwebs, De selectiewedstrijden lopen via de ledensecretaris, de open wedstrijden dien je je op te geven bvij de organiserende vereniging. We vermelden ze enkel als service. Gaarne op- en aanmerkingen aangaande wedstrijden, organisatie etc. aankaarten direct bij de wedstrijdcommissie.

28-04-2018 15:20

Whattsapp Service Het viswater waar wordt gevist blijft zoals al jaren het geval is te vinden op teamwebs. Na een korte periode van uitproberen stopt de Whattsapp/sms-service. Er is commentaar dat niet iedereen dan gelijktijdig hetzelfde ontvangt, sprake van te veel piepjes, te veel piepjes op rare tijden, veel onzin etc. etc. Dus vanaf wedstrijd 4 wil je het water weten weer gewoon teamwebs. En doe ons een plezier en vul teamwebs voor het hele seizoen, kleine moeite en voor ons een hulpmiddel om stekken te kiezen.En om plekken te maken zoals komende zondag. Alvast bedankt.

31-12-2017 20:05

Het rooster van 2018 staat nu op teamwebs. Onze wedstrijd aanvragen moesten worden gedaan voor 1-1-2018., tot die datum gaan verenigingen voor bij de aanvraag van wedstrijden, tov open wedstrijden. Aarzel niet om teamwebs al te vullen, dat waarderen wij zeer. Voor al onze vissers en hun naasten wij wensen wij ieder een voorspoedig, visrijk en gezond 2018. Wedstrijdcommissie Zoet